Til hovedinnhold

Om oss

Elektro Nettverk Service as

Vi har siden starten i 1991 hatt fleksibilitet, topp service og personlig kontakt i alle oppdrag vi har påtatt oss. Dette har gitt oss mange fornøyde kunder, som igjen har lagt grunnlaget for at vi i dag er en solid og etterspurt bedrift.

For å opprettholde vår fleksibilitet og service, ble Elektro Nettverk Service etablert som et eget selskap 2003. Markedskunnskap, faglig kompetanse og utvikling gjør oss i stand til å delta i prosjekter med engasjement og innsikt.

Vi er en totalleverandør innen elektro, elbil, Ekom, brann og sikkerhet til bedrifter, offentlige etater og private kunder.

Våre dyktige montører, teknikere og ingeniører har kompetanse og erfaring, som gjør at våre kunder opplever oss like mye som dyktige rådgivere som leverandør av installasjoner. Vi deltar gjerne i anbudskonkurranser og tilbyr faste priser på service og vedlikehold. samt at vi har 24 timer døgnservice til våre avtalepartnere.

Vårt kjede baserte FDV system er utviklet med tanke på serviceavtale, drift og vedlikehold av elektro installasjoner, som igjen gir forutsigbart vedlikehold og dokumentasjons historikk.

Kundene skal oppleve oss med stor fleksibilitet, topp service og trygghet omkring kostnader på avtalte arbeider.