Til hovedinnhold

Elbil ladeanlegg

Vi leverer ladeanlegg i alle størrelser fra anerkjente leverandører som Zaptec, Charge amps, Garo, Defa, Wallbox osv.

Det selges i dag flest elbiler eller ladbare hybrid biler, og det er viktig å lade disse på en sikker måte.

Ladbare kjøretøyer er en av de største forbrukerne av strøm i et elektrisk anlegg, og er etter forskriftene endret bruk av installasjonen.

Det eksisterende elektriske anlegget med vanlige stikkontakter er ikke dimensjonert for denne langvarige belastningen, og anlegget kan bli overbelastet slik at det kan gi varmgang og i verste fall brann.

Det er derfor viktig å montere en godkjent ladestasjon etter forskriftskravene slik at bilen blir ladet trygt mens man sover eller arbeider.

Hvilket anlegg bør jeg velge?

Dette avhenger av hva slags anlegg som skal bygges og hvilke funksjoner du ønsker at ladestasjonen skal ha for ditt/deres anlegg.

For bolig gir de enkleste laderne strøm ut etter innstilt fast verdi til smarte systemer som last balanseres mot tavlene både statisk etter fast innstilt verdi, og dynamisk målt på inntaket.

For større anlegg som sameier/borettslag og næringskunder benyttes gjerne smarte anlegg med betalingssystemer og dynamisk overvåkning av anlegget. selve ladeanlegget bygges ofte for mer strøm enn man kan avsette slik at anlegge utnytter store deler av kapasiteten nå byggene ikke har behov for dette.

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt behov.

Hvorfor velge oss?

  • Vi har bygget og levert ladeanlegg fra starten da elbil var for entusiaster.

  • Bred og lang kompetanse på ladeanlegg fra en lader i bolig til store anlegg med 400 ladere for borettslag/sameier, næringsbygg og offentlig parkering.

  • Vi gir råd og veiledning i valg av type ladeanlegg tilpasset Deres behov.

  • Smarte løsninger og fornøyde kunder gir gode referanser.

  • Fokus på kvalitet og punktlighet.

  • Sertifiserte intern kontrollører som kontrollerer og vedlikeholder dine anlegg.

Elbil lader for borettslag og sameier